Παπαδόπουλος: «Δεν αδικήθηκε το κομμάτι της Ανδρομάχης στην Eurovision»

Παπαδόπουλος: «Δεν αδικήθηκε το κομμάτι της Ανδρομάχης στην Eurovision»

Τι είπε ο Γιώργος Παπαδόπουλος

Με αφορμή την κυκλοφορία του νέου του τραγουδιού, ο Γιώργος Παπαδόπουλος παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» και τον δημοσιογράφο Κυριάκο Θεοδοσίου.

Μέσα σε όλα, ο δημοφιλής καλλιτέχνης μίλησε τόσο για την συμμετοχή της Ανδρομάχης στην Eurovision, όπου συνέβαλε και ο ίδιος στο τραγούδι, καθώς και τις συμπεριφορές που δεν επιθυμεί πια να έχει στις συνεργασίες του.

Πιο συγκεκριμένα, όσον αφορά την κυπριακή συμμετοχή με την Ανδρομάχη στην Eurovision, ο Γιώργος Παπαδόπουλος εξήγησε με σαφήνεια πως «το κεφάλαιο της Eurovision δεν άνοιξε ποτέ για μένα. Απλά βρεθήκαμε επτά άτομα, είπαμε ο καθένας από μια ιδέα, γράφτηκε ένα τραγούδι, το στείλαμε και είχε την πορεία που είχε. Ας δουλεύαμε καλύτερα, δεν αδικήθηκε το κομμάτι. Μπορεί εμείς να το αδικήσαμε».

«Το να φύγω από την Κύπρο όπου ήταν η οικογένεια μου, οι φίλοι μου, η ασφάλεια μου, το αμάξι μου και να πω ότι με αυτά τα λίγα λεφτά θα φύγω και θα πάω σε μια χώρα ξένη ουσιαστικά για μένα και να προσπαθήσω από το μηδέν ξανά, μου φαινόταν βουνό. Αισθάνομαι πολύ τυχερός που μου ήρθαν έτσι τα πράγματα και έχω τεράστια ευγνωμοσύνη για όλα αυτά που μου έχουν συμβεί. Από την άλλη, όμως, αισθάνομαι ότι δεν έχω κάνει και τίποτα μέχρι σήμερα βέβαια. Έχω και την κατάρα του δημιουργού που, όταν δημιουργείς, δεν τελειώνει ποτέ αυτό».

«Πλέον είμαι πιο επιλεκτικός σε ποιους θα δώσω τραγούδια μου. Θέλω ο άλλος να με σέβεται, πρώτα σαν άνθρωπο και μετά σαν δημιουργό. Έρωτας είναι αυτό το πράγμα όταν δημιουργείς. Όταν δίνω λοιπόν ένα κομμάτι της ψυχής μου σε κάποιον και δεν το σέβεται, τότε δεν μπορείς να συνεργαστείς μαζί του. Το έχω αντιμετωπίσει και το αντιμετωπίζω συνέχεια αυτό γιατί εδώ στην Ελλάδα είμαστε όλοι πολλοί εγωιστές και ο καθένας θεωρεί ότι τα κάνει όλα μόνος του» συμπλήρωσε, επίσης, ο Γιώργος Παπαδόπουλος στην ψυχαγωγική εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού στον Alpha.