Σοκ με την Αφροδίτη στο Survivor: Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο!

Σοκ με την Αφροδίτη στο Survivor: Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο!

Σοκ με την Αφροδίτη στο Survivor

Με το… αριστερό φαίνεται πως ξεκίνησε η νέα εβδομάδα στο Survivor All Star για την Αφροδίτη Σκαφίδα, όπως παρακολουθήσαμε στο νέο επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης που προβλήθηκε το βράδυ της Καθαράς Δευτέρας στο πρόγραμμα στου ΣΚΑΪ.

Και αυτό μιας και η παίκτρια των κόκκινων μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

«Πρέπει να πάει στο νοσοκομείο για να κάνει ενδοφλέβια και έχω μιλήσει. Τι να κάνω, Ευρυδίκη, πες μου. Είναι επικίνδυνο αυτό. Τι να κάνω; Της έκαναν μια ενδομυϊκή, θα περάσει;» τόνισε χαρακτηριστικά ο Σπύρος Μαρτίκας στην καλύβα της κόκκινης ομάδας απευθυνόμενος στην Ευρυδίκη Παπαδοπούλου που ήταν στο πλάι της Αφροδίτης Σκαφίδα.

«Ξαφνικά ήρθε στην καλύβα τουμπανιασμένη! Είχε πρηστεί στα μάτια, στο αυτί και στα άκρα! Πραγματικά φοβήθηκα γιατί είχε κοκκινήσει κιόλας. Φάνηκε ξεκάθαρα ότι είναι αλλεργικό σοκ» τόνισε η νέα παίκτρια των Διασήμων μιλώντας στην κάμερα του ριάλιτι επιβίωσης.

«Μόλις ξύπνησα, άκουσα κάποιες φωνές και κατευθείαν αντιλήφθηκα ότι η Αφροδίτη δεν είναι καλά. Άκουσα τον Σπύρο και την Ευρυδίκη να είναι κοντά της, τον Στέλιο να την ρωτάει τι έχει. Υπέστη ένα αλλεργικό σοκ προφανώς όπως καταλάβαμε όλοι, είχε πρηστεί πάρα πολύ και δεν ένιωθε καλά ούτε το πρόσωπο της ούτε τα χέρια της ούτε τα πόδια της» τόνισε, με τη σειρά του, ο Σάκης Κατσούλης για να οδηγηθεί στο επόμενο πλάνο η παίκτρια του Survivor All Star με το ασθενοφόρο για τις πρώτες βοήθειες στο νοσοκομείο.