Σοκάρει η Μαρία Κωνσταντάκη: «Έχω αυτοπυροβοληθεί στη σκηνή»

Σοκάρει η Μαρία Κωνσταντάκη: «Έχω αυτοπυροβοληθεί στη σκηνή»

«Μόνη μου δηλαδή το έκανα από την τσίτα, που είχα, χτύπησα με την κάννη του όπλου και μάτωσα το πρόσωπο μου»

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Μαρία Κωνσταντάκη στην δημοσιογράφο Νάντια Ρηγάτου και την κάμερα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» με αφορμή τόσο το σίριαλ «Έρωτας Φυγάς» όσο και την επανάληψη της θεατρικής παράστασης «Σεροτονίνη». Μέσα σε όλα, η γνωστή πρωταγωνίστρια προχώρησε και σε μια απρόσμενη ομο0λογουμένως αποκάλυψη!

Ειδικότερα, η Μαρία Κωνσταντάκη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «έχω αυτοπυροβοληθεί στη σκηνή. Εκεί που κρατάω το όπλο έχω χτυπήσει δυο φορές τον εαυτό μου, πέρυσι αλλά και φέτος στην πρεμιέρα. Μόνη μου δηλαδή το έκανα από την τσίτα, που είχα, χτύπησα με την κάννη του όπλου και μάτωσα το πρόσωπο μου. Το έπαιξα όμως μετά, έβγαλα τα αίματα και καλά όπως και στη φετινή πρεμιέρα πάλι από την τσίτα αυτό έχω κάνει».

«Τώρα δηλαδή έχω εδώ στον αυχένα ένα κάψιμο από το σχοινί που στη γενική πρόβα ήμουν ιδρωμένη και το τράβηξα πολύ άσχημα. Αλλά αυτά είναι, ξέρεις, του… επαγγέλματος».

«Είναι πολύ καλογραμμένη η Ελπίδα στον Έρωτα Φυγά και είναι και πολύ ωραίος χαρακτήρας. Εμένα μου αρέσει πολύ. Είναι πολύ κομπλεξικιά, είναι πολύ αντιπαθητική, δεν θα ήθελα να την κάνω παρέα αλλά την λατρεύω» πρόσθεσε η Μαρία Κωνσταντάκη στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Μπέττυς Μαγγίρα στο OPEN.