Στηβ Μιλάτος για Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Αντί να την παινέψουν που κατάλαβε τα λάθη της, έπεσαν να τη φάνε»

Στηβ Μιλάτος: Πέρασα μια κόλαση -Γιατί να μην είμαι εγώ το θύμα στη συγκεκριμένη υπόθεση;

Τι αποκάλυψε για τη συνεργασία τους

Συνέντευξη έδωσε ο Στηβ Μιλάτος και αναφέρθηκε στη συνεργασία που είχε στο παρελθόν με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Το μοντέλο μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και αρχικά, ανέφερε πως ποτέ δεν είναι αργά για κάποιον να μετανιώσει για τις πράξεις του.

«Ποτέ δεν είναι αργά να μετανιώσεις για κάτι, για το οποίο πιστεύεις ότι έχεις κάνει λάθος. Το θέμα είναι να το καταλάβεις και να το διορθώσεις. Νομίζω ότι η Κωνσταντίνα το κατάλαβε την καλύτερη περίοδο της ζωής της», είπε αρχικά.

«Τώρα που γίνεται μητέρα, νομίζω ότι αυτό την κάνει καλύτερο άνθρωπο και καλύτερη μητέρα για το παιδί που θα έρθει στη ζωή. Αντί να την παινέψουν για όλο αυτό, έπεσαν να τη φάνε», συμπλήρωσε.

Αναφορικά με την κόντρα της παρουσιάστριας με τη Φωτεινή Πετρογιάννη, δήλωσε: «Πιστεύω ότι ήταν και δικό της λάθος. Ο καθένας να κοιτάει την καμπούρα του λέω εγώ. Ήταν η ώρα να καταλάβει τα λάθη της».

Τέλος, μίλησε για τη δική του συνεργασία με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στο παρελθόν.

«Εγώ δεν βίωσα κάτι περίεργο στη συνεργασία μου με την Κωνσταντίνα. Ίσως αντιδρούσε έτσι, γιατί την κουτσομπόλευαν και ίσως, αυτή η στάση να ήταν η άμυνά της. Δεν αρκεί μαι συγγνώμη βέβαια. Δεν αναιρεί την πράξη και τη σκέψη. Την Φωτεινή δεν τη γνωρίζω προσωπικά, οπότε δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη. Υπήρχαν άνθρωποι που ήταν πάνω στο πλατό, όπου εκείνη την εποχή χρησιμοποιούσαν τη δύναμή της για να παίζουν πιο έντονα στα social media για να τους βγάζουν φωτογραφίες και να ασχολούνται μαζί τους», δήλωσε κλείνοντας.