Τα Νούμερα: Με Νατάσσα Μποφίλιου και Φαίη Σκορδά το νέο επεισόδιο

Τα Νούμερα: Με Νατάσσα Μποφίλιου και Φαίη Σκορδά το νέο επεισόδιο

Ένα τρελό επεισόδιο

Τα Νούμερα έκαναν πρεμιέρα την προηγούμενη Παρασκευή και με το χιούμορ τους κέρδισαν τους τηλεθεατές.

Στο νέο επεισόδιο ο Φοίβος Δεληβοριάς και η παρέα του συναντούν την Νατάσσα Μποφίλιου και όλα μέχρι την πρεμιέρα πάνε στραβά.

Τα Νούμερα: Τι θα δούμε στο νέο επεισόδιο

Η Νατάσσα Μποφίλιου είναι η πρώτη καλεσμένη του Φοίβου Δεληβοριά στη «Νέα Μάντρα». Ο Τζόναθαν (Μιχάλης Σαράντης) όμως έχει σοβαρές αντιρρήσεις, που κάμπτονται όταν ο Φοίβος του υπόσχεται ότι θα γράψει τη συνέχεια του επιτυχημένου του παιδικού τραγουδιού, το «Κροκοδειλάκι νούμερο 2».

Όλα όμως μέχρι την πολυπόθητη πρεμιέρα πάνε στραβά: ο Φοίβος δεν βρίσκει κανένα κοινό μουσικά με τη Δανάη (Άλκηστις Ζιρώ) , ο Θανάσης (Θανάσης Αλευράς) παθαίνει μια μανία με τον ηλεκτρονικό τζόγο και πιστεύει πως η Μποφίλιου του…φέρνει γκίνια και ο Νώντας -ένας πρώην σύντροφος της Κίρμπυ (Άννυ Θεοχάρη)- κανονίζει μάχη με τον Ζερόμ (Ζερόμ Καλουτά) για τα μάτια της, τη βραδιά της πρεμιέρας.

Τα πράγματα όμως γίνονται πραγματικά ανησυχητικά, όταν η Νατάσα, λόγω ενός tweet της βρίσκεται στη φυλακή. Θα γίνει τελικά η πρεμιέρα; Και πώς θα συντελέσουν σ ’αυτό ο Πάνος Μουζουράκης, η Φαίη Σκορδά, ο Πάνος Σουρούνης, ο Ντίσνει και ο …Καρλ Μαρξ;

Μη χάσετε το νέο επεισόδια της μουσικής κωμωδίας καταστάσεων, με στοιχεία σαρωτικής σάτιρας, αλλά και μουσικοχορευτικού θεάματος «Τα Νούμερα», που μεταδίδεται από την ΕΡΤ1, την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2022, στις 22:00 και κάθε Παρασκευή.