Η κόρη της Σοφίας Βόσσου αρραβωνιάστηκε τον κρατούμενο Βασίλη Δημάκη (VIDEO)

Η κόρη της Σοφίας Βόσσου αρραβωνιάστηκε τον κρατούμενο Βασίλη Δημάκη (VIDEO)

Πώς γνωρίστηκαν

 

Τον αρραβώνα της με τον κρατούμενο στις φυλακές Κορυδαλλού, Βασίλη Δημάκη, αποκάλυψε η κόρη της Σοφίας Βόσσου, Ερασμία Μάνου.

«Είμαι πάρα πολύ καλά, είναι η στιγμή που το ένιωσα. Ο αρραβωνιαστικός μου είναι ο Βασίλης Δημάκης, ο κρατούμενος στις φυλακές Κορυδαλλού, ο φοιτητής κρατούμενος Βασίλης Δημάκης. Κατάφερε να τελειώσει το Πανεπιστήμιο, τις Πολιτικές Επιστήμες. Οι δεσμοί μεγαλώνουν σε αυτές τις συνθήκες. Η επικοινωνία είναι δύσκολη, όλα είναι δύσκολα. Παρόλα αυτά ό,τι είναι να συμβεί, συμβαίνει και δε μπορεί να το σταματήσει τίποτα. Αυτό νομίζω», είπε αρχικά η Ερασμία Μάνου στο Happy Day.

Για τη γνωριμία της με τον κρατούμενο Βασίλη Δημάκη, η Ερασμία Μάνου είπε: «Με τον Βασίλη αρχίσαμε να επικοινωνούμε όταν έκανε την απεργία πείνας για να διεκδικήσει το δικαίωμά του στο να σπουδάσει. Του έστειλα ένα μήνυμα συμπαράστασης στα social media, δεν το διαχειριζόταν ο ίδιος αυτό το προφίλ και οι άνθρωποι που το είχαν του μετέφεραν την πληροφορία.

Εκείνος επικοινώνησε μέσα από τη φυλακή, ακολούθησαν επισκεπτήρια που πήγαινα να τον δω στον Κορυδαλλό κάθε 15 ημέρες. Είχαμε πάρα πολύ μεγάλη ανάγκη ο ένας τον άλλον για κάποιον λόγο που δε μπορώ να εξηγήσω. Είναι πολύ δύσκολο αλλά παράλληλα είναι μοναδικό».